Erkend verzekeringsmakelaar

BDK heeft reeds verschillende jaren ervaring in de verzekeringssector en levert persoonlijk verzekeringsadvies.

Wij kunnen voor u bemiddelen bij een groot aantal maatschappijen en volgen de hele verzekeringsmarkt. Wij zijn als erkend onafhankelijk kantoor totaal vrij zodat we samen met onze klanten een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod van verzekeringen en beleggingen.

Veel mensen betalen fors teveel voor hun autoverzekering! De unieke methode van OnafhankelijkAdvies.be bewijst dat de meeste autoverzekeringen honderden euro’s per jaar goedkoper kunnen. Enkele duizenden mensen maken hier al gebruik van, en iedere dag komen er meer bij.

Weten wat u bespaart? Neem contact op met ons.

Onze sterke punten

  We bieden volledige verzekeringsoplossingen aan

  •   voor de particulier;
  •   voor zelfstandigen en vrije beroepen;
  •   voor kleine en middelgrote ondernemingen;
  •   voor bedrijven in de verschillende sectoren.

  U heeft een nummer maar u bent nooit een nummer.

Al onze klanten kunnen rekenen op zeer persoonlijke service. Zij kennen ons, wij kennen hen, waardoor we beter en sneller kunnen inspelen op hun behoeften.

verzekeringskantoor Frederik De Koninck, verzekeringsadviseur en
Bert De Koninck, verzekeringsmakelaar

  We helpen u door het bos de bomen te zien.

U wordt overstelpt door informatie en steeds meer aanlokkelijke voorstellen maar heeft er moeite mee het kaf van het koren te scheiden? Wij staan klaar om samen het aanbod te vergelijken en geven als professionals betrouwbaar, objectief advies. Zo maakt u op een degelijke basis een vrije en weloverwogen keuze. Wij zetten ze om in de praktijk.

  Wij zijn 100% onafhankelijk.

We kennen het verzekeringsaanbod van de meeste maatschappijen, maar hebben er geen enkele binding mee. Als onafhankelijk adviseur staan we aan uw kant. We zoeken voor u een goede oplossing tegen de beste voorwaarden. Wat goedkoper lijkt, is later misschien een dure oplossing. U wil toch niet te veel betalen?

  Bij schadegeval kan u op ons rekenen.

Wij zorgen ervoor dat uw belangen behartigd worden en dat de schaderegeling correct en vlot verloopt. Wij hebben schaderegelingvolmachten bij diverse maatschappijen, zodat dat wij uw schade beter en vlugger kunnen regelen.

  We nemen uw lopende contracten meteen over.

Uw auto verzekeren bij maatschappij X, Uw brandverzekering bij maatschappij Y, nog andere verzekeringen bij A of Z. Bij ons kan het. Het is juist ons vak. Wij nemen ook lopende contracten meteen over en passen ze, indien nodig, aan.

  Openingsuren

Het kantoor is open van maandag tot donderdag van: 9.00 - 12.30 en van 14.00 - 17.00. De vrijdag van: 9.00 - 13.00. 
U kan ook een afspraak maken bij ons op kantoor of bij u thuis/in uw bedrijf.

  SOS Phone

Een telefoonnummer om nooit te vergeten.... Heeft u buiten de kantooruren een ongeval dat een onmiddellijke tussenkomst vergt? Op 059 70 56 16 wordt u 24u op 24u geholpen.

  Registratie

  • FSMA-inschrijvingsnr. 10915
  • Ondernemingsnummer 0427.534.72
  • “Het register van de verzekerings tussenpersonen wordt bijgehouden door  de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be.”