Verzekeringen particulieren

Autoverzekering

Burgerlijke aansprakelijkheid
Een wettelijk verplichte verzekering. Deze waarborg heeft tot doel de schade te vergoeden die u met het voertuig aan derden veroorzaakt.

Bromfietsverzekering

Iedereen die met een bromfiets de baan op wil, is verplicht een Burgerrechtelijke Aansprakelijkheidsverzekering te nemen. 

Brandverzekering

Om uw woning en uw inhoud te beschermen is een goede brandverzekering onmisbaar. Voor heel wat onder ons is de woning met haar inhoud immers één van de allerbelangrijkste elementen van het persoonlijk vermogen.

Familiale verzekeringen

De familiale verzekering beschermt u tegen de gevolgen van een schade die u toebreng aan anderen. Zo verzekert de familiale verzekering uzelf en uw gezinsleden tegen financiële gevolgen van een onoplettendheid, ook schade veroorzaakt door uw huisdieren wordt door dit contract vergoed.

Hospitalisatie verzekeringen

Een hospitalisatieverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van een ziekenhuisopname of een zware ziekte. Jaarlijks belandt in België één persoon op zeven in het ziekenhuis. Naast alle ongemak, is dit ook vaak een dure aangelegenheid, het ziekenfonds betaalt immers lang niet alle kosten terug.

Gewaarborgd inkomen

Indien u ingevolge een ziekte of een ongeval uw beroep niet kan uitoefenen, dan bent u blij een beroep te kunnen doen op een polis "gewaarborgd inkomen". Uw inkomen vormt de basis van een evenwichtig bestaan. Door het wegvallen van dit inkomen, verliest u ook elke vorm van veiligheid en bescherming.

Pensioen sparen

De naam zegt het zelf: sparen om het wettelijk pensioen aan te vullen. Zelfs de fiscus helpt mee door U de premie fiscaal in mindering te laten brengen.

Levensverzekeringen

Bij deze verzekering wordt er bij leven van de verzekerde, op de contractuele einddatum, een kapitaal uitgekeerd. Een zuivere kapitaalverzekering bij leven wordt meestal gekoppeld aan een overlijdensdekking waarbij een kapitaal aan de nabestaanden wordt uitbetaald in geval van vroegtijdig overlijden.

Schuldsaldo verzekeringen

Een schuldsaldo verzekering is een overlijdensverzekering, op hoofd van 1 of 2 personen, die gelijk loopt met het openstaand leningsbedrag. Wanneer een verzekerd persoon komt te overlijden betaald de verzekeraar het saldo aan de kredietversterker.

Zorgverzekering

- Zorgmanagement
- Zorg in natura
- Thuiszorg
- Residentiële zorg

De Zorgverzekering voorziet niet-medische thuiszorg na een hospitalisatie en een maandelijkse vergoeding in geval van zware en langdurige zorgbehoefte.

Plan tandzorg

Contacteer ons voor de laatste richtlijnen.

Verzekering evenementen

U bent er in geslaagd enkele grote namen op het programma te krijgen van het jazz-festival dat u organiseert.

Verzekering plezierboten

Schade aan derden (het overvaren van een zwemmer, een aanvaring met een andere boot,...) evenals de schade aan de boot zelf (kapseizen van zeilboot, schade aan polyesterromp van de motorboot...). Zonder uiteraard de passagiers te vergeten die gewond kunnen raken.

Verzekering reisbijstand


Pechverhelping

Het gebeurt je meestal of zondag of 's nachts... De pechverhelper zorgt dat  uw voertuig keurig tot bij uw garagist gebracht wordt en u wordt met uw inzittenden thuis afgezet.

Annulatieverzekering

De annulatieverzekering betaalt u uw reissom terug als u, door onvoorziene omstandigheden buiten uw wil uw reis moet afgelasten. De premie voor deze verzekering bedraagt 3 tot 5% van de reissom en dient in principe afgesloten te worden binnen de week na de boeking van uw reis. Hierdoor wordt dergelijke verzekering afgesloten, samen met de reisboeking.

Inmiddels kunnen wij u een annulatieverzekering aanbieden op jaarbasis; hierbij betaalt u een jaarlijks bedrag en zijn alle reizen die u in de loop van het jaar boekt verzekerd voor annulatie. Bijzonder handig natuurlijk voor wie geregeld reist.

Bagageverzekering

Bagage kwijt of gestolen of aan de andere kant van de wereld ageleverd... de bagageverzekering komt tussen.

Verzekering huispersoneel

Contacteer ons voor de laatste richtlijnen.

Jachtverzekering

De jachtverzekering, voor als er een lading hagel elders terecht komt... Opgepast: de jachtverzekering is wettelijk verplicht. De jaarlijkse jachtvergunning wordt pas afgeleverd bij vertoon van het verzekeringsbewijs.